Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Tv Tittare Kan Ga Miste Om Champions League

TV-tittare kan gå miste om Champions League

SVT förlorar rättigheterna till Champions League

SVT har sänt Champions League sedan 1994, men nu förlorar de rättigheterna till turneringen. Det är Viaplay som har köpt rättigheterna till Champions League från och med säsongen 2024/25. Det innebär att TV-tittare som vill se Champions League får skaffa ett abonnemang på Viaplay.

SVT:s vd beklagar förlusten av rättigheterna

SVT:s vd Hanna Stjärne säger i ett pressmeddelande att hon beklagar att SVT förlorar rättigheterna till Champions League. Hon säger att Champions League har varit en viktig del av SVT:s utbud och att många TV-tittare kommer att sakna turneringen.

Viaplay glada över att ha köpt rättigheterna

Viaplay är glada över att ha köpt rättigheterna till Champions League. Viaplays vd Anders Jensen säger i ett pressmeddelande att Champions League är en av världens mest populära idrottsevenemang och att Viaplay är stolta över att kunna erbjuda turneringen till sina kunder.

SVT kommer att sända andra fotbollsturneringar

Även om SVT förlorar rättigheterna till Champions League kommer de fortfarande att sända andra fotbollsturneringar, såsom herrarnas och damernas allsvenska, Svenska cupen och EM och VM för herrar och damer.


Comments